Enric Nomdedéu: “El pressupost municipal és continuista, incapaç de generar il·lusió o de servir de revulsiu”.

El portaveu de Compromís per Castelló ha explicat avui que el seu Grup ha presentat algunes esmenes per tal de prioritzar la participació ciutadana i de racionalitzar despeses públiques.

El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha explicat avui que “el nostre grup ha presentat esmenes al pressupost municipal per tal d’augmentar la participació ciutadana, racionalitzar inversions i eliminar despeses supèrflues”.
Enric Nomdedéu ha comentat que “el pressupost municipal presentat pel PP està molt lluny de la classe de pressupost que ens agradaria a Compromís. Un pressupost que és fruit d’una mala gestió continuada durant anys, d’una manca de previsió i de la nul·la voluntat del PP de donar pes real a la participació ciutadana”.
Amb tot, el regidor de Compromís ha anunciat que “el nostre Grup presenta unes quantes esmenes al pressupost, més amb la voluntat de marcar quines serien les nostres prioritats que no de salvar un pressupost que no és el nostre i del qual no compartim ni el fons ni la forma: un pressupost continuista, incapaç d’il·lusionar ni de servir de revulsiu per a la situació econòmica i social de la nostra ciutat”.
Enric Nomdedéu ha explicat que “en aquesta línia, proposem eliminar algunes places de treball absolutament injustificables, com són els assessors d’informació d’obres i d’informació al ciutadà, dues places amb nomes equívocs perquè, de facto, es tracten de dues places de personal que treballa per a l’equip de govern per designació directa. També plantegem reduir els diners destinats a assistències tècniques externes en matèria d’urbanisme, perquè amb el ritme actual no cal més treball que el dels tècnics municipals”.
També en la línia de racionalització de la despesa pública, el representant de Compromís ha apuntat que “plantegem reduir els diners destinats a llogar una seu per a l’arxiu i que eixos diners servisquen per condicionar un local que ja és públic, l’antic edifici d’hisenda”.
Finalment, Enric Nomdedéu ha afegit que “proposem un augment substancial de la quantitat assignada a pressupostos participatius, així com una dotació específica per a campanyes de normalització lingüística i beques per a estudis artístiques a l’estranger; respecte a aquestes beques, vindrien a substituir a l’Hàbitat Artístic, un projecte que encara no sabem quin benefici aporta a Castelló”.

Arxivat en: Cultura, oci, esport i festes, Democràcia, participació i igualtat, Hisenda, pressupostos i inversions, Serveis públics i manteniment, Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *