L’app oficial de la Magdalena 2016 serà un fidel reflex de la intensa activitat festiva que viurà Castelló del 27 de febrer al 6 de març.  L’aplicació encarregada per la Junta de Festes servirà per a consultar un total de 600 actes tradicionals, pirotècnics, musicals, teatrals, circenses, gastronòmics, infantils, taurins i esportius.  I és que a la programació oficial del Llibret enguany s’ha sumat la de col·lectius com gaiates i colles, a més de totes les actuacions organitzades per programadors privats en sales de concerts i en el carrer.

L’aplicació Magdalena 2016 ja està disponible de forma gratuïta en Google Play i App Store, amb accés directe des del codi QR que apareix en el Llibret, perquè veïns i visitants puguen consultar de forma àgil i ràpida tots els plans que ofereix la ciutat durant les seues festes fundacionals.  L’app oficial compleix la seua sisena edició i acumula ja 15.000 usuaris.

L’aplicació permet consultar en el dispositiu mòbil tota aqueixa varietat d’actes, el mapa amb els punts d’interès, la ruta de la Romeria de les Canyes o seleccionar les cites preferides per a personalitzar l’agenda de festes.  A més, ofereix la possibilitat de guardar en el calendari del mòbil qualsevol dels actes i inclou notificacions que, a través d’alertes, avisen a l’usuari a l’instant de possibles canvis o imprevists en la programació de la Junta de Festes.