Compromís és una forma molt representativa de fer política.  Som una cooperativa oberta a la ciutadania amb l’objectiu de transformar la ciutat de Castelló i el País Valencià des de l’esquerra, el valencianisme, l‘ecologisme i el feminisme.

La força de Compromís és la democràcia participativa, el treball incansable de moltes persones i la seua capacitat d’entendre i atendre les necessitats reals de la gent.  Junts hem començat a canviar la nostra societat per fer-la més lliure, més justa i més solidària.  I és el nostre desig continuar treballant, des de baix cap a dalt, per fer de Castelló una ciutat de drets i d’oportunitats per a tothom.

Per això et convidem a avançar amb nosaltres, a progressar junts.  A consolidar el canvi entre totes i tots.

A nivell institucional, Compromís compta a l’Ajuntament de Castelló amb tres regidores i regidors [Ignasi Garcia, Vera Bou i Pau Sancho] i també amb tres diputades i diputats a les Corts Valencianes per la demarcació de Castelló [Vicent Marzà, Verònica Ruiz i Mónica Àlvaro].

Compromís per Castelló compta amb centenars de persones adherides i simpatitzants a la nostra ciutat, però en volem ser moltes més.  Suma’t al nostre projecte, perquè volem que siga també el teu projecte. Vine i participa!