Una veu per defensar Castelló a Europa

El proper 25 de maig hi ha eleccions al Parlament Europeu. La gent de Castelló i de la resta del continent haurà de triar qui els representa en aquest òrgan cada dia més important en el nostre dia a dia. Per què votar a Europa?
Aproximadament el 80 % de les decisions que es prenen a l’Ajuntament de Castelló, les Corts Valencianes i el Congrés dels Diputats estan condicionades per normes que vénen de Brussel·les i Estrasburg. Cal disposar d’una veu forta i decidida que parle en clau valenciana i defense els nostres interessos. Això, fins ara, lamentablement no ha passat. Els eurodiputats valencians triats en les llistes dels partits estatals (PP, PSOE, IU) s’han comportat com una veu obedient a Madrid i no han alçat la veu a favor del País Valencià.
Ara està a les nostres mans canviar-ho: el proper 25 de maig, Compromís està decidit a portar una veu valenciana sense complexos al Parlament Europeu. Jordi Sebastià, alcalde de Burjassot, encap-çala una candidatura valenUna
veu per defensar Castelló a Europa
ta conformada en un procés exemplar de primàries. Jordi treballarà per una Europa social més justa i solidària on es respecten els drets nacionals dels pobles, on la política estiga per damunt dels poders financers, on els joves tinguen un present i futur digne, on es treballe per una economia productiva i no especulativa, on el medi ambient siga respectat i on es rescaten persones i no bancs.
Si volem, podem. Fem possible que, per fi, una veu valenciana forta i compromesa ens represente a Europa. Fem possible la Primavera europea.

Arxivat en: infoCompromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *