Vicent Marzà: “Castelló ha parlat clar per una Europa de les persones i contra les polítiques que afavoreixen els poderosos”

El portaveu local de Compromís per Castelló agraeix la confiança dels castellonencs que han fet possible “portar una veu valenciana, d’esquerres i sense complexos al parlament europeu”

El portaveu local de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha valorat de forma molt positiva el resultat de les eleccions europees a la capital de la Plana. “Voldria destacar dues coses: Castelló ha parlat molt clar contra les polítiques que afavoreixen els poderosos i a favor d’una Europa per a les persones, i Castelló ha fet possible portar una veu valenciana, d’esquerres i sense complexos al parlament europeu, la veu de Compromís, la veu de Jordi Sebastià”.
Marzà també ha destacat “la forta caiguda del bipartidisme, deixant clar que la gent cada dia es creu menys el discurs caducat de PP i PSOE. Les seues fórmules estan esgotades i és l’hora d’obrir un nou cicle protagonitzat per les persones, una política feta realment de baix cap a dalt”. Aquest, segons el portaveu de Compromís, “és el repte que tenim com a formació política: ser la veu de tota la gent que exigeix noves formes de fer i noves propostes per anar endavant com a ciutat i país”.
Vicent Marzà ha volgut agrair especialment la participació i col·laboració de centenars de militants i simpatitzants “en l’assoliment de la fita històrica de portar un diputat valencianista a Brussel·les, perquè sense tota la feina desinteressada de base no hagués estat possible”. Per Marzà, no hi ha descans possible: “Ara ens toca seguir treballant dia a dia sense treva per entre tots poder decidir en les properes eleccions quin Castelló i quin País Valencià volem, si la societat sense futur on ens aboca el PP o el Castelló i el País Valencià de les persones que vol cada dia més gent”.

Arxivat en: Actes públics i mobilitzacions, Democràcia, participació i igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *