El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha demanat que l’alcalde penge en la pàgina web municipal la seua intervenció sobre desenvolupament sostenible que, segons la premsa, va realitzar ahir a Brussel·les.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha demanat avui que “es penge a la pàgina web municipal la intervenció que l’alcalde de Castelló va fer a Brussel·les, i que segons hem sabut per la premsa va tractar sobre desenvolupament sostenible”.
Enric Nomdedéu ha comentat que “si la intervenció estiguera penjada en la web sabríem quina és la ciutat que vol l’alcalde, ja que no ens ho trasllada ni en comissions ni en els plenaris, almenys ens podríem enterar per la web”.
El regidor de Compromís lamenta “aquestes operacions de propaganda on teòricament s’expliquen projectes de ciutat que, curiosament, no s’expliquen en llocs com ara el debat de l’estat de la ciutat. De fet, en aquest debat l’alcalde es va centrar a criticar a l’oposició”.