La reunió era una primera pressa de contacte de les que realitza per intercanviar informació i fer un seguiment dels temes més importants amb les persones i institucions implicades.

Marta Sorlí comentà les dificultats per treballar quan el govern en funcions del PP només atén el que li interessa.  Així no només es nega explicar-se al Congrés i Senat, sinó que ni tan sols atén els requeriments i preguntes que se li fan, de manera que ja s’amunteguen més de 3.500 en els ‘registres d’entrada’. Tot i això, el creixent protagonisme de Compromís apunta que serà clau en la defensa dels interessos de les comarques castellonenques.

Enric Nomdedéu va repassar les qüestions que els ajuntaments no poden afrontar com cal si a Madrid no es canvien prou les normes.  En aquest sentit, Castelló comparteix problemàtiques amb la majoria de poblacions.  També va aprofitar per parlar de les qüestions concretes del municipi, tant les que poden ser enfocades des de la capital, com aquelles que són terreny de País, però que convé que la nostra diputada conega.

En acabar, diputada i regidor van acordar fer una reunió de treball més endavant ja amb a la totes i totes regidors i regidores.