“La Diputació tirarà al carrer els 36 treballadors de la Piscina Provincial deixant-los desemparats”

El portaveu de Compromís per Castelló i regidor de Transparència en l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha denunciat aquest matí que “avui la Diputació Provincial, amb el seu desgovern i la seua manca d’eficàcia en la gestió, va a tirar al carrer els 36 empleats de la Piscina Provincial, mantenint-los en l’absolut desemparament durant tot l’estiu”.

Segons el portaveu, “a la Diputació li estan important ben poc tant els 1.800 usuaris de la piscina, als quals va a deixar sense servei durant tot l’estiu, com els quasi 40 empleats, que ja van deixar de percebre la meitat de la seua nòmina del mes de juny, no percebran la del mes de juliol i demà se’n van al carrer sense saber si tornaran a treballar en les instal·lacions ni quan”.

Ara el Partit Popular “haurà d’explicar a la ciutadania per què ha sigut totalment incapaç de previndre i evitar el tancament de la Piscina Provincial i què pensa fer perquè aquest edifici públic, aquesta inversió milionària, torne a oferir el seu servei. Creiem que és d’una malaptesa brutal que demostra la falta d’interés del Partit Popular per la capital de la província dins dels seus càlculs electorals i de clientelisme i creiem que el senyor Moliner haurà de donar explicacions al respecte”, ha afegit el regidor.

Garcia també ha destacat que “durant les pròximes setmanes, o fins i tot mesos, la Diputació Provincial va a mantenir un edifici públic tancat, sense donar un servei a la ciutadania de Castelló i poblacions properes, tot un paradigma de les polítiques de la dreta a les nostres terres. La prepotència i la falta de previsió del PP de la institució provincial farà que la piscina tanque sense haver buscat cap alternativa, ni cap solució”.

Per al portaveu local de la coalició “el govern que presideix Javier Moliner demostra una vegada més el menyspreu que estan exercint des de la Diputació Provincial amb la ciutat de Castelló des que l’Ajuntament va canviar de color polític. Han deixat de conveniar amb el consistori castellonenc la gran majoria de les actuacions que es venien impulsant des de fa anys de manera conjunta per ambdues institucions. I ara ens deixaran als castellonencs sense una important infraestructura esportiva de la ciutat que gaudien un bon nombre de ciutadans i ciutadanes. I és que sembla que per a la Diputació la capital no és província”.

El model de “diputació malbaratadora que està exercint el Partit Popular a Castelló mitjançant el qual es dediquen a repartir de manera partidista els recursos provincials, sense assumir les seues obligacions com a govern supramunicipal, és un absolut despropòsit”.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *