L’Ajuntament exhibeix el patrimoni artístic municipal de més de cinc segles

La sala Sant Miquel de la Fundació Caixa Castelló acull des d’avui l’exposició ‘Un somni de ciutat: un recorregut pel patrimoni artístic de l’Ajuntament de Castelló de la Plana’. La mostra s’emmarca en el programa d’activitats amb motiu de l’aniversari de la ciutat, estarà oberta fins al 12 d’octubre i exhibeix 52 pintures i nou escultures de propietat municipal atresorades en cinc segles.

“L’Ajuntament de Castelló té un patrimoni artístic rellevant que mereix ser exposat per al gaudi de la ciutadania”, afirma l’alcaldessa, Amparo Marco, que ha inaugurat l’exposició. “Les celebracions amb motiu de l’aniversari de la fundació de la ciutat són una oportunitat excel·lent perquè puguem comprovar el valor cultural de Castelló i sentir l’orgull de ciutat”, diu.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *