Es tracta d’una activitat guiada amb sortida des de la plaça dels Dolors de Benicàssim.

El Patronat d’Esports de Castelló ha obert ja el termini d’inscripció per a la ruta de senderisme que es realitzarà diumenge 14 de gener en el paratge del Desert de les Palmes i que té un traçat de 14 quilòmetres. L’itinerari establert partirà de la Plaça dels Dolors de Benicàssim a les 8 del matí i continuarà per la Comba, Pla de Muletes, Font de Roc, Font Tallà i Barranc de les Agulles de Benicàssim, per tornar al punt de partida. Es tracta d’un itinerari circular de mitja jornada (5 hores i 40 minuts) i que presenta un desnivell de 960 metres.

Les inscripcions tenen un cost de 3,05 euros i es realitzen a les oficines del Patronat d’Esports (carrer Columbretes, 22) o a través del correu [email protected]. Els participants hauran de portar roba i calçat esportiu, crema solar, gorra, motxilla , aigua i esmorzar.

Les properes rutes guiades proposades es duran a terme el 4 de febrer a la zona de Santa Llúcia d’Alcossebre i el 25 de febrer a les Santes de Benicàssim.

Aquestes rutes de senderisme es realitzen tots els mesos i formen part d’una campanya de caràcter trimestral que impulsa el Patronat d’Esports amb l’objectiu de promocionar l’esport i donar a conèixer al mateix temps el patrimoni mediambiental de la província de Castelló.