El Patronat d’Esports organitza una ruta de senderisme pel Desert de les Palmes el proper diumenge

 

Es tracta d’una activitat guiada amb sortida des de la plaça dels Dolors de Benicàssim.

El Patronat d’Esports de Castelló ha obert ja el termini d’inscripció per a la ruta de senderisme que es realitzarà diumenge 14 de gener en el paratge del Desert de les Palmes i que té un traçat de 14 quilòmetres. L’itinerari establert partirà de la Plaça dels Dolors de Benicàssim a les 8 del matí i continuarà per la Comba, Pla de Muletes, Font de Roc, Font Tallà i Barranc de les Agulles de Benicàssim, per tornar al punt de partida. Es tracta d’un itinerari circular de mitja jornada (5 hores i 40 minuts) i que presenta un desnivell de 960 metres.

Les inscripcions tenen un cost de 3,05 euros i es realitzen a les oficines del Patronat d’Esports (carrer Columbretes, 22) o a través del correu esports@castello.es. Els participants hauran de portar roba i calçat esportiu, crema solar, gorra, motxilla , aigua i esmorzar.

Les properes rutes guiades proposades es duran a terme el 4 de febrer a la zona de Santa Llúcia d’Alcossebre i el 25 de febrer a les Santes de Benicàssim.

Aquestes rutes de senderisme es realitzen tots els mesos i formen part d’una campanya de caràcter trimestral que impulsa el Patronat d’Esports amb l’objectiu de promocionar l’esport i donar a conèixer al mateix temps el patrimoni mediambiental de la província de Castelló.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *