Prop de mig centenar de persones s’han apuntat ja a la Cronoescalada al Fadrí

La prova popular que se celebrarà el pròxim 24 de febrer compleix enguany la 3ª edició.

Per tercer any consecutiu el Patronat d’Esports de Castelló ha organitzat la Cronoescalada al Fadrí, i a tres setmanes vista per a la carrera ja hi ha inscrites 40 persones en diferents categories. Es tracta d’una prova popular i assequible per a tots que consisteix a aconseguir el cim del campanar en el menor temps possible, 188 esglaons que equivalen a 58 metres d’altura.

La carrera, que se celebrarà el 24 de febrer, començarà a les 9 del matí i es realitzarà per tandes segons categories, d’acord al sexe, edat i condició física dels participants. D’aquesta manera es distingeix una categoria absoluta (a partir de 17 anys d’edat), una altra escolar (entre 12 i 17 anys) i una tercera per a veterans (a partir de 45 anys). El nombre màxim de participants és de 240 corredors. La inscipción per a aquesta prova es pot realitzar a través del Patronat d’Esports, en el carrer Columbretes,22 o a través de la web de l’entitat col·laboradora Evasió Running Castelló. El preu és de 5,08 euros.

Els tres primers atletes classificats en les categories anteriors rebran un trofeu acreditatiu de la seua classificació. A més, es lliuraran fins a 25 vals de regal per a canviar en el Mercat Central de Castelló. I com a premi especial, el guanyador i guanyadora absoluts d’aquesta cronoescalada individual rebran, a més, el seu pes en cacauets. Un al·licient més per als qui vulguen arribar preparats a les festes de la Magdalena que enguany comencen a la setmana següent.

Cal recordar que a les persones que participen en aquesta i altres activitats que organitza el Patronat d’Esports se’ls lliurarà una pràctica bossa de la compra amb els lemes “Som el que mengem” i “L’Esport Mou Castelló” i que formen part de la Campanya Saludable del Patronat d’Esports, que va ser presentada recentment en l’ajuntament pel regidor d’esports, Enric Porcar.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *