La VI Mostra Internacional de Cinema Educatiu segueix a Castelló

La MiCe és un festival de cinema amb finalitat educativa fet per infants i joves i que promociona l’alfabetització audiovisual

La VI edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MiCe)ha arribat a Castelló de la Plana amb tallers, ponències, concerts i un nombrós ventall d’activitats per a l’aprenentatge, tant per a l’alumnat com per a la formació del professorat i el gaudi de les famílies. Enguany, la ciutat de Castelló ha rebut la cinematografia d’un país convidat, la República Txeca, que destaca per la qualitat de producció del cinema d’animació.

La MiCe és un espai de participació i expressió mediàtica de l’alumnat i professorat valencià i internacional. Un espai audiovisual, d’educació en la imatge, de diversió, d’estudi, de cinema, de festa i d’intercanvi d’experiències, realitzat tant per professionals com per l’alumnat. Un festival valencià arrelat a la nostra cultura que exporta al món l’excel·lència del treball audiovisual en les aules valencianes.

A més de les activitats del diumege i dilluns passat, estan programades sessions per a centres educatius al Teatre del Raval els dies 12, 13, 14 i 16 de febrer en horari de 10.00 a 12.00 hores amb la projecció de curts realitzats per a la MiCe 2018 i en les que participaran entorn a 700 xiquets i xiquetes dels centres escolars.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *