Les activitats es desenvoluparan el pròxim dissabte 24 de novembre a les places Isabel la Catòlica i Illes Columbretes

El tinent d’Alcaldia del Districte Nord, Enric Porcar, ha presentat el projecte ‘Conta’m’, un programa d’activitats culturals, educatives i lúdiques, que té com a objectiu fomentar el coneixement de la història local a través de jocs tradicionals i afavorir el barri com a espai cultural de proximitat. “És necessari impulsar projectes com aquest per tal de dinamitzar districtes de la ciutat que es troben més estancats”, ha afirmat el regidor.

‘Conta’m’ és una proposta de dinamització del Districte Nord dirigida al públic infantil i al foment de l’activitat en el barri, ja que “la gran majoria d’activitats s’han desenvolupat en el centre, i barris amb singularitat històrica definida com són els del Districte Nord necessiten més visibilitat” ha manifestat Enric Porcar. Les activitats es desenvoluparan el dissabte 24 de novembre a partir de les 10.00 horas a la plaça Isabel la Catòlica, i es reprendran a les 16.30 hores a la plaça Illes Columbretes.

El projecte ha estat desenvolupat dintre del marc de la xarxa CAI (Ciutats Amigues de la Infància), on Castelló ha entrat a formar part l’any 2018, coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, el passat 20 de novembre.