Enric Nomdedéu: “Bataller ha de seguir la ‘doctrina Fabra’ i plegar per la seua imputació”.

El portaveu de Compromís per Castelló ha recordat que el President Fabra no vol imputats en càrrecs de govern, i que Bataller, en el seu dia, va arribar a la política local precisament de la mà de Fabra.

Enric Nomdedéu, regidor de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha manifestat avui, en conéixer-se la imputació de l’alcalde de Castelló dins la trama Gürtel, que “Bataller, seguint la doctrina Fabra, pel que fa a les imputacions, ha de plegar d’alcalde de Castelló”.
El portaveu de Compromís ha explicat que “Bataller va aplegar a la política municipal precisament de la mà de Fabra, qui el va situar de vicealcalde, fet que va propiciar el seu ascens a l’alcaldia en dimitir Fabra. Ara, Fabra ha d’exigir-li a Bataller la renúncia a l’alcaldia, seguint la seua pròpia doctrina de no voler imputats en càrrecs de govern. De manera que si Bataller no plega per motu propi, Fabra li ha d’exigir la renúncia”.
Enric Nomdedéu ha recordat que “fa mesos vam presentar una proposta de compromís ètic de la corporació, en la que plantejávem que cas d’una imputació per corrupció, qualsevol regidor hauria de dimitir immediatament. El PP va rebutjar aquesta proposta, però tant Ali Brancal com jo mateix vam signar davant de notari aquest compromís”.
Finalment, Enric Nomdedéu ha afegit que “les conseqüències d’aquesta imputació per a l’Ajuntament, des d’un punt de vista institucional, són molt greus, i la responsabilitat, una vegada més, és el PP”.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *