Ali Brancal: “Hem preguntat per les Juntes de Seguretat, pels Plans de Seguretat i d’Emergència”.

La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha explicat que en comissions ha recordat els acords de difondre els Plans de Seguretat del Grau i d’elaborar els Plans de Seguretat dels edificis municipals.

Ali Brancal, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha explicat avui que “hem demanat si estan constituïdes o si pensen impulsar-se les Juntes Locals de Seguretat per Districtes. Recordem que aquestes Juntes han de servir per aconseguir la màxima participació ciutadana en la millora dels nivells de seguretat pública, i per això és necessari que hi assistisquen associacions veïnals, entitats ciutadanes, empresarials, etc”.
La regidora de Compromís ha comentat que “també hem preguntat per la difusió dels Plans de Seguretat del Grau; en el plenari, i a proposta nostra, fa mesos que es va acordar donar-los una difusió adient, per tal que la ciutadania estiguera assabentada i, així, pogueren ser eficaços. Volem saber en quin punt es troba aquesta qüestió”.
Ali Brancal ha manifestat que “també hem demanat pels plans d’emergència dels edificis municipals. Volem saber si, com es va acordar a proposta nostra, hi ha algun finalitzat, i quins estan en curs d’elaboració”.

Arxivat en: Comissions informatives, Seguretat ciutadana

Comentaris

 1. JORGE GODES diu:

  Bon dia.
  El otro dia le mande, a trabes de la pagina de facebook, un mensaje a compromis para que le comentaran al concejal de distrito que corresponda, la falta de mantenimiento de la plaza situada en la calle Salvador Guinot esquina Ribelles Comins.
  Hay una pista deportiva que carece de mantenimiento por tener hace mas de un año las redes de las porterias rotas, estar completamente sucia de pieles de pipas, etc , etac.
  La plaza esta llena de escrementos de perro y es dificil caminar sin pisar una m……
  Yo se que hay soluciones que son faciles.

  ?Volen canviar Castelló i el País Valencià, pues adelante
  Saludos.
  Jorge Godes.

  • Bon dia. Hui mateix hem passat la queixa a la comissió pertinent. Si es solventa en un temps raonable t’agrairiem que ens informes. Si no ho fa, tornarem a insistir en premsa. Moltes gràcies per l’interés en la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *