Compromís trasllada al Parlament Europeu la sentència contrària al pas del TRAM pel Ribalta

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat que farà arribar aquesta sentència a la responsable de la Unitat de transport net i mobilitat urbana sostenible, a través de l’eurodiputat de Compromís, Jordi Sebastià.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat avui que “hem traslladat a l’eurodiputat de Compromís, Jordi Sebastià, la sentència ferma que prohibeix el pas del TRAM pel Ribalta, per tal que pose aquesta circumstància en coneixement de la responsable de la Unitat de transport net i mobilitat urbana sostenible, Daniela Rosca”.
Enric Nomdedéu ha comentat que “després d’haver sabut que l’alcalde de Castelló s’havia reunit a Brussel·les amb aquesta responsable de temes de mobilitat sostenible, entenem que cal que per part de la Unió Europea es conega el fet que el trajecte actual del TRAM travessa un bé protegit, i que els tribunals han fallat en contra d’aquest traçat. La sostenibilitat passa per tindre en compte l’impacte del transport en l’entorn, i l’actual traçat del TRAM té un impacte inassumible, ni socialment ni legalment”.
El responsable de Compromís ha apuntat que “segons l’alcalde Bataller, li ha explicat a la responsable de mobilitat sostenible ‘alguns detalls’ del TRAM, però estem convençuts que ha oblidat explicar-li que els tribunals han fallat en contra del traçat actual que travessa el Parc de Ribalta”.

Arxivat en: Medi Ambient i sostenibilitat, Mobilitat i transport públic, Patrimoni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *