Vicent Grau: “Les associacions de memòria històrica ens reunirem amb la regidora de Cultura”

Vicent Grau, coordinador de la sectorial de memòria històrica de Compromís: “les diferents associacions de recerca de la memòria històrica ens reunirem el proper dimecres amb la regidora de Cultura”.

El coordinador de la sectorial de memòria històrica de Compromís per Castelló Vicent Grau ha declarat “el passat 18 de juliol l’ajuntament de Castelló va donar un pas important en la recuperació de la memòria històrica, un procés que es va encetar amb l’apertura del refugi de la plaça Tetuan”.

Grau ha explicat, “la regidora de Compromís Verònica Ruiz està liderant aquest procés amb un talant participatiu, que aplaudim. La convocatòria aquest dimecres d’una reunió entre la regidora de Cultura i les diferents associacions de memòria històrica de la nostra ciutat, per tractar com dur a terme les propostes que van quedar reflectides en el programa de govern ho demostra”.

Segons Grau “l’objectiu de dur a terme la rehabilitació d’un refugi, convertint-lo en un museu, serà una fita per la reparació institucional, i a més donarà la possibilitat que tota al feina historiogràfica que s’està fent es puga difondre”.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *