Les instal·lacions esportives lluiran il·lustracions que representen els valors de l’esport dins del projecte ‘Un esport, un valor’, destacant deu valors intrínsecs a l’esport: la cooperació, la superació, la perseverança, l’honestedat, la solidaritat, el respecte, la il·lusió, el compromís, la diversió i la tolerància.

Enric Porcar ha comentat que “es tracta d’un projecte molt bonic i il·lusionant, a mi personalment, que vinc del món de l’educació, em va entusiasmar des del primer dia.  Un projecte, que enllaça amb la visió de ciutat educadora que volem transmetre i aconseguir des de l’equip de govern.

“Anem a instal·lar una rajola de grans dimensions en cadascuna de les instal·lacions esportives i llocs on habitualment es fa esport, que representa a través d’unes fantàstiques il·lustracions aqueixos deu valors que aporta l’esport”.

Mari Carmen Molès, representant del Col·legi Oficial de Psicòlegs, ha manifestat que “estic entusiasmada amb el projecte, perquè l’esport és educació i pot canviar la societat”.

Silvia Casanova, de l’estudi Juárez Casanova, dissenyadora i il·lustradora del projecte ha destacat que aquest “ha sigut tot un repte, perquè es tractava de representar de manera molt sintètica els valors, és a dir, la màxima expressió amb el mínim detall.  Teníem clar que havien de ser figures, però que aquestes figures representaren un gest i que aquest, al seu torn, representara el valor”.