El Patronat d’Esports de Castelló juntament amb el Col·legi Oficial de Dietistes i Nutricionistes de la Comunitat Valenciana va organitzar una conferència sobre nutrició dirigida a corredors, esportistes i públic en general.

Aquest és el primer any que s’adopta aquesta iniciativa amb la intenció de previndre malalties i lesions, al mateix temps que es pretén afavorir el rendiment esportiu dels corredors que participen en la Marató BP Castelló. La prova esportiva es celebrarà el proper 18 de febrer i està considerada com el sisè millor marató a nivell nacional.

La intervenció nutricional en esportistes és un aspecte bàsic per optimitzar l’estat de salut i maximitzar els efectes de l’entrenament. La xerrada va anar a càrrec de l’especialista en nutrició esportiva Ana Benedicto i va poder ser seguida mitjançant facebook live des del perfil del Patronat ja que es va completar l’aforament presencial. Aquesta xarrada continua penjada al perfil del Patronat d’Espots i compta ja amb més de 1500 visualitzacions.

Aquest acte forma part de la campanya “Som el que Mengem” que desenvolupa la regidoría d’Esports de l’Ajuntament de Castelló i pretén sensibilitzar a la població dels beneficis de portar una vida saludable.