La mesura comportarà un estalvi energètic de 12.000 kws que es tradueix en més de 2.000 euros anuals.

El Patronat d’Esports, dins del seu programa d’eficiència energètica, ha realitzat un canvi en la instal·lació de la il·luminació del Pavelló Ciutat Esportiva de Castelló que consisteix en la substitució a LED dels 40 projectors dels que compta la instal·lació.

Aquesta mesura comporta un estalvi energètic de 12.000 KWH anuals i suposen, a més, una millora considerable tant en quantitat com en qualitat lumínica. D’una banda, es millora en un 40% el nivell d’il·luminació de la pista, i d’altra, es redueix la potència instal·lada de 16Kw a 8Kw. Per tot açò, l’estalvi energètic pot arribar a superar els 2.000 euros anuals.

Al mateix temps s’ha realitzat una millora en el sistema d’encesa, ja que consta de múltiples opcions que permeten adaptar-ho a les necessitats de cada esport, segons la grandària de pista requerida. La nova il·luminació afecta, principalment, als 4 clubs que entrenen en aquesta instal·lació, com són el Club de Voley L’Illa – Grau, Nou Bàsquet Femení, Club Bàsquet Castelló i Amics del Bàsquet i a les seues respectives competicions dels caps de setmana.

Aquesta actuació d’estalvi energètic en Ciutat Esportiva es suma a la que es va dur a terme a l’inici de l’any en el Pavelló Chencho, que comporta un estalvi energètic de 8.400 KWh. i que concerneix a només un dels pavellons. En aquesta instal·lació està previst dur a terme en breu el pas a LED del segon pavelló i també del pistòdrom, la zona de trial, la zona ambiental i el pàrquing d’aquesta instal·lació esportiva.