La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha explicat que han demanat informació sobre la gestió de les platges, els Plans d’emergència i, també, la concessió de banderes blaves.

Ali Brancal, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha explicat avui que “Compromís treballarà per millorar la regulació de les platges del Grau, per tal que estiguen en les millors condicions possibles, tant per a l’ús de la ciutadania com del turisme”.
La regidora ha declarat que “hem demanat informació sobre com es pensa gestionar aquest estiu tot el que fa referència a les platges del nostre litoral. Entre d’altres qüestions, volem conéixer si s’ha demanat bandera blava i quins son els serveis que ens farien aconseguir-la. A més a més, sabem que altre dels criteris per concedir-la és la realització d’activitats o projectes d’informació, educació i/o formació ambiental o para la sostenibilitat, per això hem demanat saber quantes se n’han programat”.
Finalment, la regidora ha afegit que “en què consisteix el Pla d’emergència de les platges i que es farà per a la donar-li difusió. Un pla d’emergència sense difusió és un pla d’emergència inútil, per això entenem que és bàsic que la ciutadania el conega”.