El representant de Compromís en el Patronat de Turisme, Roger Mira, ha explicat avui que presenta tota una sèrie de preguntes i qüestions sobre gestió del Patronat, difusió d’activitats, banderes blaves, seguretat en les platges i ús del valencià .

El representant de Compromís en el Patronat de Turisme, Roger Mira, ha explicat que presenta al Patronat tota una sèrie de qüestions “per tal de millorar la difusió de la proposta turística de la nostra ciutat, així com també conéixer d’una manera més detallada aspectes fonamentals de la gestió del Patronat”.
Roger Mira ha comentat que “entenem que caldria aprofitar els mesos d’estiu per difondre totes les activitats organitzades pel Patronat per a la resta de l’any, per això volem saber si hi ha campanyes pensades en aquest sentit; de fet, al Pla d’Acció Turística només hi apareixen els esdeveniments esportius fins al mes de maig. Tot açò, a més a més, pot beneficiar per a la concessió de banderes blaves, ja que un dels requisits és l’organització d’activitats en la zona de la platja”. Per això també ha preguntat per “quines activitats d’oci estan previstes per a aquest estiu i com i quan es trauran a contractació, i com se solucionarà que hi haja wifi en tota la platja”.
Pel que fa a l’ús del valencià, Roger Mira ha apuntat que “segons el Pla d’Acció turística, el nombre de turistes procedents de comunitats autònomes que comparteixen amb nosaltres el valencià és de quasi el 50 % del total. Per això no entenem que s’editen fullets o guies només en castellà. En la mateixa línia demanem dotació de llibres en valencià per a la Biblioteca del Mar”.
A més a més, el representant de Compromís en el Patronat de Turisme ha explicat que “també volem saber si hi ha algun Pla d’Emergència per a les platges de Castelló, perquè entenem que és fonamental el tema de la seguretat, també en les platges”.