El portaveu de Compromís per Castelló ha agraït les aportacions rebudes de la ciutadania en els diferents Sopars sectorials que es realitzen mensualment.

El portaveu de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha agraït “la participació de la ciutadania als Sopars de Propostes que mensualment venim celebrant, oberts a tothom. Cada Sopar té una temàtica sectorial, fet que permet fer aportacions i debatre directament amb les persones interessades en la qüestió”.

Vicent Marzà ha comentat que “ens darrers Sopars que han tingut lloc han estat un sobre el PGOU i un altre, ahir mateix, sobre agricultura sostenible. Tots dos ens han servit per reflexionar sobre el model de ciutat que volem, un model fet a mida de les persones i que, per tant, ha de comptar des de la base amb la participació directa de la ciutadania. Les persones estan en el centre de la nostra acció política”.

El representant local de Compromís ha explicat que “per a nosaltres la participació no és de cara a la galeria, sinó la nostra manera de fer. En els propers mesos continuarem obrint temes a la participació i aportacions de totes aquelles persones que estiguen interessades”.