Enric Nomdedéu i Ali Brancal han destacat, dels dos anys de legislatura, la voluntat de Compromís de regular clarament els drets i els deures de la ciutadania, de dur a terme amb coherència la tasca diària, i d’obrir la política a la participació de la ciutadania.

El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha afirmat que “per a Compromís, la política no se pot entendre d’una altra manera que no siga en positiu, amb la voluntat de participar activament en construir la ciutat que volem. Compromís és, de fet, l’eina necessària per construir aquest Castelló que volem”.
El portaveu de Compromís per Castelló ha comentat que “mantenim una postura de coherència en les nostres actuacions, i això ens fa estar preparats per poder governar, com demostra el fet que en aquells llocs on governem diem el mateix que allà on estem a l’oposició”.
Per la seua banda, la portaveu adjunta, Ali Brancal, ha destacat “com a principal èxit d’aquesta mitja legislatura el fet d’haver aconseguit que la gent estiga cada vegada més convençuda, gràcies al nostre treball, que participar val la pena, i que amb aquesta participació podem anar fent un Castelló i un Grau millors”.
La representant de Compromís ha apuntat que “volem una ciutat neta, organitzada, segura, amb els serveis necessaris, pensada per a les persones i, sobretot, pensada per les persones. Una ciutat amb mobilitat sostenible, amb ordenances raonables i que s’apliquen sense discriminacions ni favoritismes, una ciutat amb un Ajuntament transparent, eficaç i bon gestor. Una ciutat on es fomente la cultura, una ciutat socialment justa, i en valencià”.
Finalment, Ali Brancal ha afegit que “tant el Grau, com a nucli de població diferenciat, com els grups de població perifèrics, han de poder disposar dels mateixos serveis que altres zones del municipi. Tot allò que es mereix un ciutadà de Castelló ho ha de tindre independentment del lloc de la ciutat on visca, perquè això fomenta la cohesió social i la igualtat d’oportunitats”.

Roda de Premsa de Compromís per Castello – 2 anys