El representant de Compromís per Castelló en la Junta de Districte Nord, Pepe Cueva, ha sol·licitat avui a l’equip de govern de l’Ajuntament que demane la cessió de la residència de suboficials amb la mateixa rotunditat amb la que la demanava a l’anterior Govern Central.

El representant de Compromís per Castelló en la Junta de Districte Nord, Pepe Cueva ha explicat que portarà a la propera Junta “la reclamació de la cessió de l’antiga residència de suboficials del Carrer Alcalde Tàrrega, que recordem és un espai en desús propietat de l’administració central”.
El membre de la Junta de Districte Nord ha comentat que “malgrat que aquesta reivindicació va tindre prou de ressò quan els socialistes governaven a Madrid, des que Mariano Rajoy és president no hem tornar a sentir al PP reclamar l’antiga residència, fet que ens duu a pensar que l’únic que volien era l’enfrontament amb una administració de distint signe polític”.
Pepe Cueva ha afegit que “actualment l’Ajuntament de Castelló gasta una quantitat més que significativa de recursos públics en lloguers d’edificis per a dependències municipals de tot tipus; mentrestant, hi ha edificis de titularitat pública desocupats, com és el cas de la Residència de Suboficials, l’ús dels quals permetria estalviar diners de tots”.
Finalment, el representant de Compromís per Castelló ha anunciat que “més enllà de discursos victimistes que no porten enlloc, l’equip de govern ha de posar-se ferm i reclamar la cessió de la Residència. D’aquesta manera, el districte podria comptar amb un edifici públic que permetria estalviar en lloguers municipals i, en definitiva, disposaríem d’un espai més per a la ciutat. Açò és el que traslladarem a la propera reunió de la Junta de Districte Nord”.