La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha explicat que en les comissions d’aquesta setmana va intervindre, entre d’altres temes, en qüestions relacionades amb el repartiment d’aliments de Colombia Nos Une, en temes d’opacitat en la gestió i en els criteris per ampliar les zones d’aparcament de pagament.

Ali Brancal, portaveu adjunta de Compromís per Castelló a l’Ajuntament de Castelló ha informat que “hem exigit en comissions informatives una explicació sobre què ha passat en el repartiment d’aliments de Colombia Nos Une. Després dels darrers esdeveniments, que han generat alarma social, volem saber com es pensa actuar al respecte per part de la regidoria de serveis socials”.
La regidora de Compromís per Castelló ha demanat que “des de la regidoria de serveis socials s’envie escrit a les federacions de persones immigrants de Castelló per tal que designen un altre representat al Fòrum de Convivència”.
La representant municipal ha recordat “alguns temes que continuen sense resposta, en una mostra més de l’opacitat amb què governa el PP. En concret, hem insistit sobre els criteris de concessió de locals a associacions de la ciutat, i també sobre les inspeccions que es realitzen al mercat del Grau. Totes dues qüestions deixen ben clar que el PP sembla no aplicar la llei de la mateixa manera en funció de qui siga la persona o col·lectiu a qui aplicar-la”.
Per últim, Ali Brancal també va traslladar a comissions “una pregunta en la qual volem saber si hi ha algun tipus d’informe tècnic que avale les noves zones verdes i blaves, és a dir, d’aparcament de pagament, de la zona de Caputxins. Cada vegada hi ha més zones de pagament, i aquestes zones només tenen sentit si valen per fomentar la rotació de vehicles en llocs molt concrets; des de Compromís estem en contra que es facen servir amb vocació recaptatòria, com sembla que torna a ser el cas”.