El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre, Ignasi Garcia, ha denunciat que en nou mesos el Consell només ha celebrat una reunió ordinària, fet encara més greu en el any que se commemoren 20 anys de les Juntes de Districte.El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre ha denunciat avui “la falta d’interés del PP per la participació ciutadana ha tornat a quedar ben clara, després que al llarg de l’any 2013 tan sols s’haja convocat una vegada, de forma ordinària, el Consell de Districte Centre. Això implica que, amb l’arribada dels mesos inhàbils això significa, una reunió en 9 mesos”.

Ignasi Garcia ha explicat que “aquesta falta d’interés del Partit Popular per la participació ciutadana contrasta amb el seu discurs, on no paren de parlar d’aquest valor com a propi. Els fets, però, desmenteixen aquest discurs de cara a la galeria”.
El membre de Compromís per Castelló ha comentat també que “a més a més, el fet d’haver convocat una sola reunió en nou mesos encara és més greu si pensem que aquest any és compleixen 20 anys de les Juntes i Consells de Districtes; aquesta celebració que el PP ha volgut promocionar per fer-se una foto més sembla buida de contingut, ja que no han contat amb els diferents membres dels Consells i Juntes de districtes”.
Finalment, Ignasi Garcia ha afegit que “en 20 anys l’equip de govern no ha estat capaç d’impulsar una norma que regule aquestes Juntes i Consells, la qual cosa demostra la seua falta d’interés en la participació ciutadana”.