Compromís proposa la posada en marxa d’horts urbans en les parcel·les buides del districte est

El representant de Compromís en el Consell de Districte Est, Vicent Martinavarro, ha explicat també que en la darrera reunió del Consell en van tractar temes relatius a la prostitució en el Caminàs i a la transparència de les reunions de l’òrgan de participació, entre d’altres qüestions.

Vicent Martinavarro, representant de Compromís en el Consell de Districte Est, ha explicat avui que “en la reunió del Consell que ha tingut lloc aquesta setmana hem continuat traslladant propostes de la ciutadania, així com fent seguiment de diversos temes que afecten aquest districte”.
El representant de Compromís ha comentat que “vam proposar que es tiraren avant projectes d’horts urbans en el districte est, una zona de Castelló amb moltes parcel·les buides, la conversió de les quals en horts urbans permetria condicionar l’entorn perimetral de la ciutat i evitar la degradació de molts solars. De fet, entenem que els horts urbans no tenen per què estar en llocs de difícil accés; ubicant-los en zones més habitades, evitarem la necessitat de desplaçaments i potenciarem aquesta via d’autoocupació. Des de l’equip de govern se’ns diu que són receptius a tirar-ho endavant, així que en farem seguiment”.
Vicent Martinavarro ha volgut recordar que “també relatiu al districte est, ens hem de felicitar que finalment els estudis de Ceràmica continuaran impartint-se en el IES Caminàs, començant pel Grau Mitjà. Des de Compromís vam portar aquest tema a les Corts Valencianes i, finalment, Castelló podrà continuar comptant amb aquests estudis”.
Pel que fa temes pendents, el representant de Compromís ha comentat que “hem manifestat la nostra preocupació per la situació de prostitució marginal en via pública que fa anys que es produeix al Caminàs. Entenem que cal buscar vies de solució a un problema complex, que abasta des dels serveis socials a la seguretat en via pública; des de l’equip de govern se’ns diu que en el proper Consell de Districte es tractarà el tema amb més extensió”.
Finalment, Vicent Martinavarro ha lamentat que “l’equip de govern continue sense penjar les actes dels Consells de Districte en la pàgina web, de manera que totes les associacions i persones individuals podrien saber els temes que es tracten i quines solucions s’ofereixen. Una vegada més el PP es mostra opac i poc disposat a propiciar una participació ciutadana transparent i eficaç”.

Arxivat en: Benestar Social i Ocupació, Democràcia, participació i igualtat, Ensenyament i sanitat, Seguretat ciutadana, Serveis públics i manteniment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *