El membre de la Comissió Executiva Local de Compromís per Castelló, Vicent Grau, ha exigit l’aplicació completa de la Llei de Memòria Històrica.

El membre de la Comissió Executiva Local de Compromís per Castelló, Vicent Grau, ha recordat avui que “des de Compromís estem per l’aplicació completa de la Llei de la Memòria Històrica i, per tant, contra tot tipus de violència, contra la violència del bàndol que siga de la Guerra Civil; però especialment contra la de la repressió franquista i feixista, perquè implica els contravalors de la dictadura, de l’eliminació física de l’oponent polític i de la ideologia antidemocràtica”.
El representant de Compromís ha comentat que “és per això que demà serem presents en els actes que organitza el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica pel record i homenatge a les víctimes de la repressió franquista”.
Vicent Grau ha afegit que “els actes de demà són simbòlics, però el compliment de la llei no és una cosa simbòlica, per això des de Compromís seguim exigint l’aplicació completa de la Llei de la Memòria Històrica”.