El portaveu de Compromís per Castelló ha destacat les esmenes per a dotacions sanitàries i educatives, així com per a internacionalitzar la nostra indústria, fomentar l’economia social i sostenible i potenciar l’agricultura ecològica.

El portaveu de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha explicat que “des del col·lectiu local hem plantejat una sèrie d’esmenes als pressupostos de la Generalitat per tal de millorar les inversions en la ciutat de Castelló”.
Vicent Marzà ha comentat que “davant el mínim esforç inversor per part de la Generalitat, des de Compromís per Castelló hem volgut plantejar una bateria de millores dels pressupostos autonòmics, en la línia de potenciar algunes qüestions bàsiques: educació, sanitat, foment de l’ocupació i de la indústria, sostenibilitat i benestar social”.
El portaveu de Compromís per Castelló ha destacat “algunes reivindicacions de dotacions, com ara el Centre de Salut per al Raval Universitari i un centre escolar per al mateix barri; la creació d’un centre de dia per a persones amb dependència; la posada en marxa d’un aula de natura al Pinar del Grau. També cal destacar la nostra aposta per programes d’internacionalització de la nostra indústria, pel foment de les empreses d’economia social o per la reconversió del sector agrari per tal d’aprofitar les oportunitats que ofereix l’agricultura ecològica i de proximitat”.
Vicent Marzà ha volgut esmentar també “la nostra aposta per la recerca, amb esmenes que proposen la creació d’una línia de finançament per a projectes de base tecnològica desenvolupats a l’EspaiTec de la Universitat Jaume I, o la posada en marxa del centre de recerca en societat, innovació i transformació social de Castelló”.

Podeu consultar el llistat complet de les esmenes punxant ací.