La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha explicat que el seu Grup està realitzant una revisió exhaustiva de la web i detectant moltes mancances que van traslladant a les comissions corresponents.

La portaveu adjunta de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Ali Brancal, ha explicat avui que “en les comissions informatives d’avui hem traslladat una sèrie de qüestions relatives a la pàgina web municipal, per tal que es milloren alguns aspectes que a hores d’ara no són correctes”.
Ali Brancal ha comentat que “hem demanat que la sectorial de Cultura i la de Benestar Social pengen els ordres del dia i l’extracte de l’acta de les reunions que es fan. Cal recordar que es pengen per proposta nostra, perquè entenem que aquesta informació ha de ser pública i fàcilment accessible a la ciutadania”.
Respecte al mapa de la ciutat que apareix al web “els carrers i els noms estan en castellà. I el nom de les escultures, també, encara que accedisques a la versió en valencià del web. Hem demanat que figuren també en valencià. També relatiu al valencià, hem demanat que tota la documentació es puga consultar en la nostra llengua, ja que actualment no és possible; hi ha, encara, molta documentació que apareix només en valencià”.
Ali Brancal també ha comentat que “la web de l’Agència AMICS no està actualitzada. Encara hi ha activitats del 2008 o del 2010, tot i que cada any es tornen a realitzar. Demanem un poc d’interés de cada àrea per l’actualització de la informació a la web i no acceptem com a resposta que tot és competència de l’Àrea de Modernització Municipal. Cal que cada àrea revise la seua informació i la pose al dia i així ho hem demanat”.