El secretari de la sectorial d’urbanisme de Compromís planteja la necessitat d’un pla integral que informe el conjunt de la ciutadania per tal d’evitar accidents, i davant els fet que l’equip de govern ha anunciat que el TRAM estarà en funcionament en breu.

El secretari de la sectorial d’urbanisme de Compromís, Ignasi Garcia, ha explicat avui que “des de Compromís veiem necessari que l’Ajuntament desenvolupe un pla de seguretat per als vianants que siguen usuaris de les mateixes vies que el TRAM. La ciutat està patint molts canvis per adequar-la al pas del TRAM, i cal que aquests canvis siguen interioritzats per la ciutadania per tal d’evitar accidents”.
Segons Garcia “els senyals lluminosos del terra que hi ha en alguns trams de la plataforma del TRAM no son coneguts per la gran majoria de la ciutadania; a més a més, hi ha una desconeixença generalitzada sobre el seu funcionament”.
El secretari de la sectorial de Compromís ha assenyalat que “el carrer Colón serà un punt conflictiu, ja que els vianants s’han fet a un carrer que en la pràctica porta anys sense quasi trànsit, i l’arribada del TRAM implicarà nous hàbits”. Ignasi Garcia també ha afegit que “cal un pla de seguretat per al bucle del TRAM, amb senyalitzacions horitzontals i, si fóra necessari, amb barreres verticals, per evitar accidents”.