El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha posat com a exemple de la manca de seriositat i eficàcia en la gestió el fet que des de l’equip de govern es desconega com i qui va instal·lar les màquines expenedores de begudes que hi ha a les dependències municipals.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat avui que “després de deu setmanes, des de l’equip de govern se’ns ha respost a la nostra pregunta sobre les màquines expenedores de begudes que hi ha instal·lades a l’Ajuntament. I la resposta, com ja ens figuràvem, és que per part de l’equip de govern no se sap res del tema; és a dir, s’han instal·lat eixes màquines sense haver tret cap concurs, sense haver tramitat cap autorització i, en definitiva, sense que l’equip de govern en tinga constància”.
Enric Nomdedéu ha comentat que “tot i que el fet en si no és molt rellevant, sí que deixa ben clar quina és la manera de gestionar del PP: un descontrol absolut que aplega fins als temes més quotidians”.