Compromís demana a l’equip de govern més control del camp de Castelló

Pepe Cueva, el representant de Compromís per Castelló en la Junta de Districte Nord, ha demanat més control front als robatoris i l’abandonament de parcel·les agràries, així com un paper més rellevant per al Consell Agrari Municipal.

Pepe Cueva, el representant de Compromís per Castelló en la Junta de Districte Nord, ha exigit avui “més control per part de l’equip de govern pel que fa a les parcel·les agràries a la ciutat de Castelló. L’abandonament de camps i la proliferació dels vessaments de residus industrials, com ara rodes, gomes o runes, cada vegada és més freqüent, i per part de l’Ajuntament es fa poc o no res per tal de solucionar aquestes situacions”.
El representant de Compromís ha apuntat que “la inseguretat als camps també és un tema que preocupa, i molt, a les persones que es dediquen a l’agricultura. Els robatoris són massa freqüents, i també l’ús de camps per a activitats il·legals sense el coneixement dels propietaris. Cal un major control, perquè allò únic que li falta a la maltractada agricultura de Castelló és més inseguretat”.
Pepe Cueva ha afegit que “el Consell Agrari hauria de prendre una postura més activa en totes aquestes qüestions. Cal revitalitzar aquest òrgan, que en altres municipis té un paper més important a l’hora de prendre decisions en l’àmbit agrícola. Entenem que els òrgans de participació han de ser claus en el disseny i l’aplicació de les polítiques municipals, per això el Consell Agrari ha de ser potenciat i tingut molt més en compte”.

Arxivat en: Medi Ambient i sostenibilitat, Seguretat ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *