Enric Nomdedéu: “La rebaixa d’impostos del PP no és real i és forçada per estar en any electoral”

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat que la ciutadania continuarà pagant més que al 2013, 2012 o 2011, perquè les rebaixes ínfimes anunciades no compensen les pujades contínues d’impostos i taxes dels darrers anys o la creació de nombroses taxes i preus públics nous per serveis que abans eren gratuïts.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha anunciat avui que “davant de l’anunci de l’equip de govern d’algunes taxes i impostos, la ciutadania ha de tindre en compte quant pagàvem de fem el 2011 i quant pagaran el 2015, i de vehicles, i d’IBI, i així sabran si el govern de Bataller puja o baixa impostos. I que miren quants preus públics han aparegut nous, i quantes taxes, per serveis i prestacions que sempre havien estat gratuïtes, i que amb Bataller ara són de pagament”.
Enric Nomdedéu ha qualificat la rebaixa de “forçada per l’any electoral. La situació no dóna per a més. És quasi ofensiu dir-li a una família que pagarà 5 o 15 euros menys a l’any. Entre d’altres coses perquè és incert. Pagaran menys que el 2014, però més que el 2013, el 2012 i el 2011”.
De fet, les rebaixes d’un 1% de la taxa del fem i de vehicles i del 0,02% del coeficient local de l’IBI sobre una base que augmentarà per efectes del cadastre un 10% “representa que molts ciutadans pagaran més d’IBI, i alguns pocs una miqueta menys, i que el rebut del fem baixarà aproximadament 1 euro”.
Finalment, Enric Nomdedéu ha afegit que “en definitiva, el govern de Bataller és el rei dels Huns i dels Uns. Tres anys comportant-se com els Huns i arrasant les economies familiars, i en any electoral són els reis dels Uns. Baixen un 1% en cada impost”.

Arxivat en: Hisenda, pressupostos i inversions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *