La xarrada estarà oferida pel coordinador de la sectorial d’urbanisme de Compromís per Castelló, Enric Climent, i tindrà lloc, dins el cicle de conferències que organitza l’associació Adall, proper dilluns a les 19 hores a la llibreria Babel.

Ignasi Garcia, secretari de la sectorial d’urbanisme de Compromís, ha anunciat avui que “dilluns vinent, en la llibreria Babel i a les 19 hores, la sectorial d’urbanisme de Compromís, convidats per Adall, oferirà una xarrada amb el títol ‘Un Castelló per les persones’. La xarrada estarà oferida per Enric Climent, coordinador de la nostra sectorial”.
El representant de Compromís ha explicat que “després de l’última xarrada, en la qual es va fer una anàlisi de la situació en què ha deixat Castelló l’actual urbanisme especulador, depredador i que ha generat la bombolla immobiliària que ens ha dut a records d’aturats en la nostra ciutat. Un model en el qual Bataller s’entesta a insistir, fent servir xifres irreals de creixement demogràfic i hipotecant així la ciutat”.
Ignasi Garcia ha comentat que “davant d’açò Compromís proposa una anàlisi dels habitatges buits, de les necessitats reals d’urbanització, d’aprofitament del sol, i planteja acabar amb aquest model especulatiu”.
Finalment, el membre de la sectorial ha apuntat que “a través de les sectorials de Compromís, obertes a la participació de la ciutadania, estem elaborant el programa electoral de Compromís, un programa construït de baix cap a dalt que aprofita la nostra experiència en les institucions i que alhora compta amb les opinions i propostes de cada vegada més gent”.