Ignasi Garcia: “El Partit Popular amaga informació a la ciutadania per interés particular”.

El membre de la candidatura de Compromís per Castelló ha manifestat que la falta de transparència no sols perjudica la feina de l’oposició, sinó que evita una gestió eficaç de l’ajuntament.

El representant de Compromís per Castelló ha senyalat avui que “davant les preguntes que ha realitzat Compromís per Castelló per conéixer els usuaris i el cost dels diferents transports públics de Castelló, l’equip de govern ens ha respost amb evasives, i ha negat la informació. El cas més cridaner ha estat la informació dels usos del Bicicas per any, que l’equip de govern ens ha negat, donant-nos sols els usuaris amb targeta. Ara, però, i ara amb la nova web del Bicicas, podem observar com qualsevol usuari té accés a una informació detallada sobre aquest qüestió”.
Per a Ignasi Garcia “el fet d’amagar informació a l’oposició no sols busca dificultar el nostre treball, sinó evitar qualsevol anàlisi que critique amb dades la gestió del Partit Popular. Optar per la falta de transparència per tenir avantatge en el debat públic és una pràctica més que demostra la falta de respecte a la democràcia del partit popular.” .
El representant de Compromís ha assenyalat que “el pitjor d’aquestes pràctiques és que el conjunt de la ciutadania es veu perjudicada, ja que les dades parcials dificulten oferir alternatives viables. Tot açò demostra que el Partit Popular està més preocupat per mantenir el poder que per governar amb eficàcia Castelló”.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat, Mobilitat i transport públic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *