Francesc Rubio, portaveu de la sectorial d’Esports de Compromís per Castelló i representant de Compromís en el Consell Rector del Patronat d’Esports: “aquest repte d’Enric Porcar, regidor de Compromís, és una forma més de promocionar l’esport i un estil de vida saludable en un ambient esportiu-festiu en el que pot participar tota la família”.

El portaveu de la sectorial d’Esports de Compromís per Castelló Francesc Rubio ha explicat “tot va començar amb la 5k del Grau, la Travessia del Port, la 10K Nocturama del Grau, a més de la pujada en bici a l’Aplec dels ports organitzada pel Club Ciclista Tombatossals, i el diumenge seguirà amb la VII Edició de la Travessia Platja del Gurugú”.

Francesc ha declarat, “Castelló és una ciutat activa i amb regidors com Enric Porcar de Compromís, l’esport pren especial protagonisme sent un bon reclam per a promocionar el turisme esportiu”.

Segons Rubio “a les persones que composem la sectorial d’Esports ens fa especial il·lusió poder acompanyar al regidor de Compromís, Enric Porcar, en les properes curses com ara la Marató i Mitja, la 1500 “Milki” i la BTT, cites que recomanem no perdre’s a ningú ”.