Vicent Enric Sorribes, secretari de l’àrea d’Institucional de Compromís: “Després de consultar amb les sectorials de Compromís els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE), traslladarem al diputat de Compromís Joan Baldoví les nostres propostes”.

El secretari d’Institucional de Compromís per Castelló Vicent Enric Sorribes ha declarat “davant dels actuals PGE, Compromís realitzem una serie d’esmenes que considerem necessàries per millorar la competitivitat de les nostres empreses, la vertebració del nostre territori i la defensa de la nostra cultura”.

Enric Sorribes ha afirmat que “presentem esmenes per fomentar i promocionar tant les cooperatives i l’economia social, com l’I+D, doncs ens cal un pla de reindustrialització per combatre la xacra de l’atur”.

Enric ha explicat, “per altre costat, hem presentat esmena de la reivindicació històrica per la millora del rodalies entre Castelló i Vinaròs. I per últim hem presentat dues esmenes, una per a què el govern central invertisca en la promoció de la nostra llengua, i per a desenvolupar una biblioteca en el districte sud de la ciutat”.