El workshop consta de 13 sessions i ajudarà a dones que tinguen dificultat d’iniciar nous projectes de vida per la seua relació de parella.

El Servei d’Igualtat d’Oportunitats d’Homes i Dones de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló impartirà el pròxim mes de setembre un nou Taller de Salut Integral per a dones. El taller tindrà lloc a les instal·lacions del Patronat d’Esports, en el carrer Columbretes, els divendres de 15.00 a 17.00 hores.

Aquest taller d’autoestima i creixement personal per a dones en relació de parella tindrà una durada de 13 sessions i començarà al setembre, quan es cobrisca el nombre previst de dones participants, establit en 20. El taller està dirigit a aquelles dones que tinguen una relació de parella que els dificulte la construcció d’un nou projecte de vida.

Les interessades poden posar-se en contacte amb el Servei d’Igualtat i demanar cita per a realitzar una entrevista prèvia. Les formes de contactar amb el servei són, a través del telèfon 964251979, el fax 964.241642 o el correu electrònic igualdad@castello.es.

Aquesta activitat s’emmarca dins de la programació anual per a complir l’objectiu de formar per al desenvolupament personal per a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.