Verònica Ruiz ha presentat la 24 edició d’aquest cicle que enguany s’ampliarà arribant fins al mes de juny.  La regidora de Compromís estava acompanyada per Remei Sánchez (Baladre), Emilia Marco i Lidón Navarro (Escenamart) i Sergio Vilar (L’Armelar).

Hi haurà 26 funcions representades per 13 grups de teatre, un increment que “ens ha dut a reestructurar el calendari i ampliar-lo, de forma que, en l’edició d’enguany la campanya abasta tota la temporada teatral, començant aquest cap de setmana i allargant-se fins al cap de setmana del 4 i 5 de juny”, segons Verònica.

Les funcions es realitzaran al Teatre del Raval els dissabtes a les 20 hores i els diumenges a les 19 hores.  Els preus es mantenen en 6 € per a platea i 5 € a l’amfiteatre.

Verònica ha destacat que “ratifiquem l’aposta per la promoció i la producció teatral a Castelló.  A més, vull aprofitar per a felicitar a tot el col·lectiu de grups de Castelló a Escena per aquesta campanya, que ja està a punt d’arribar a les dues dècades i mitja, recollint èxits de públic i participació”.

La regidora ha continuat dient que “aquest cicle va créixer a mesura que creixia el nombre de companyies, actrius, actors i directors i, per exemple, enguany s’incorpora al cicle una nova companyia, Escenamart, a qui donem la benvinguda.

“Aquests grups de teatre són, a més de companyies que promouen la cultura i l’oci, una autèntica pedrera d’actrius i actors, alguns dels quals aconsegueixen enfocar la seua carrera professional i es converteixen en un motiu d’orgull per a les companyies i per a la ciutat.

“Donem el nostre major suport al cicle teatral de Castelló a Escena i ens sumem a l’esforç d’aquestes més de dues-centes persones entre actrius, actors, directors, tècnics, muntadors i altres especialistes de l’escenari amb el millor desig de què el cicle continue donant l’oportunitat de pujar a un escenari als nostres talents”.