La defensa de l’educació pública implica cuidar les instal·lacions educatives de la ciutat, tan menyspreades pel PP.  Així, i segons informa Enric Porcar, l’Ajuntament invertirà prop de 172.000 € provinents d’excedents dels Patronats d’Esport i de Turisme, per realitzar obres de millora en els col·legis Bisbe Climent, Sensal i Illes Columbretes.  I, a més, s’emmarcan dins de les actuacions de Projectes Financerament Sostenibles.

Com explica Enric, “l’equip de Govern ha decidit invertir el 100% dels romanents d’aquests Patronats per realitzar grans obres en tres nous col·legis, després de les vuit obres que la setmana passada van ser adjudicades per a emprendre actuacions en els col·legis Manel Garcia Grau, Herrero, Sant Agustí, Antonio Armelles, Gaetà Huguet, Guitarrista Tárrega, Fadrell i Juan Sebastián Elcano”.

Enric Porcar manifesta que “tenim un enorme compromís amb l’escola pública i realitzarem tots els esforços necessaris per a endreçar i dignificar totes les instal·lacions educatives de la ciutat.  De fet, volem arribar a tots els col·legis i per açò seguirem invertint en les escoles de la nostra ciutat a través del pla que iniciàrem en el passat mes de juliol, un pla de manteniment i reforma de totes les infraestructures perquè estiguen en les millors condicions possibles”.

L’obra més important, a nivell econòmic, serà la del Bisbe Climent, gràcies a la qual el col·legi disposarà, per fi, d’instal·lació de calefacció per caldera en tot l’edifici, la qual cosa significa una millora considerable valorada en més de 126.000 €.

Per la seua banda, en el Sensal es realitzarà una reforma integral dels banys d’infantil, i al Illes Columbretes es canviarà la pavimentació del pati després de regularitzar de solera i sanejar les zones afectades pels arrels més superficials.