La Regidoria de Cultura ha dedicat aquests diners a la restauració i adequació de les instal·lacions del teatre i la compra de material necessari per a un millor funcionament.  Va ser reformat en 2010, però ja aleshores amb mancances tècniques.  I després de 5 anys d’ús i amb més de 100 actuacions anuals, han aparegut detalls a reparar.

Verónica Ruiz entén que, amb aquestes millores, es mostra la “gran aposta des de la Regidoria per facilitar la labor als artistes que ens brinden el seu art i el seu treball.  La cultura és un element vertebrador i d’identificació de la nostra ciutat, per açò, nosaltres apostem per posar a la seua disposició els millors mitjans possibles per a potenciar-la i posar-la en valor”.

El conjunt d’actuacions realitzades van d’endreçar i pintar diverses zones, adquirir material per a la zona de camerins, millorar la xarxa de cables per a separar les mànegues d’àudio i llum que recorrien la mateixa via, focus, filtres i llums, una taula de treball per a la cabina de control, material para l’escenari, un quadre elèctric per a connexió trifàsica independent i s’ha modificat el quadre general, s’ha instal·lat cable de vídeo HD, nous focus, un blue-ray de qualitat professional…

El projecte d’adequació ha dotat a les instal·lacions de totes aquelles millores que permetran als artistes i les companyies de teatre que solen fer ús de les mateixes treballar en les millors condicions possibles.