El passat mes de novembre l’Ajuntament va aconseguir que els proveïdors del consistori cobraren les seues factures en una mitjana de 3,85 dies, una xifra molt per sota dels 30 dies que admet la llei i molt inferior també als 22,19 dies que tardaven a cobrar les empreses al juny d’enguany, abans del canvi de corporació.  Una gestió dels recursos com cal i la priorització de mesures que beneficien de manera directa a les xicotetes i mitjanes empreses de la ciutat ho han fet possible.

Antonio Lorenzo ha explicat que “el nou govern local ha aconseguit reduir el temps de cobrament gràcies a la salut financera de l’ajuntament i a la bona gestió administrativa que s’estan realitzant des de les diferents àrees de gestió, des de facturació, des de fiscalització i des de tresoreria”.

Algunes coses sembla que fallaven amb la ‘gestió en serio’ del PP de les coses que tocava i que solien finalitzar amb pagaments ‘en diferido’.  Així, en pocs mesos, les dades confirmen que els nous governs municipals quadren prou més honradament els números tot i l’herència ppera a assumir.  Podeu llegir-ho aquí.