La Regidoria de Verònica Ruiz ha dissenyat unes festes ben divertides.  Així, els dies 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener el nou espai dedicat a l’art acollirà funcions circenses a les 12.30 hores del matí.  Cinc funcions diferents que ajudaran a que les famílies puguen gaudir d’una programació divertida, sorprenent, de qualitat i amb molt color.

El dia 28 de desembre, l’actuació de la companyia Mumusic Circ amb l’espectacle ‘Merci Bien’ omplirà d’acrobàcies, música en directe, masteler xinés, les verticals més atrevides i moltes sorpreses més el Parc Ribalta.  Un espectacle fresc, divertit, càlid i generós que farà les delícies de tot tipus de públic.

El dimarts 29, Circovito, amb ‘Equilibrant Il·lusions’, una combinació de llenguatge poètic, humor, improvisació i interacció amb el públic i un domini rigorós d’una de les modalitats més complexes de l’art del circ: la corda fluixa.

El dissabte 2 de gener ‘La família Romanesku’, una família que menja, riu i treballa en família.  Sembla que van arribar ballant des de l’est d’Europa.  Despreocupats, lleugers, sense més vincle que una taula on reunir-se a menjar tots junts.  La família Romanesku és sorprenentment acròbata, malabarista, voladora.  Però a voltes molt pallassa, molt de l’ensopec, de l’enuig absurd, del ridícul, de la creativitat il·lògica, de l’amor descompassat.  Un espectacle per a no perdre’s.

El diumenge 3 de gener, ‘El teu vol, el meu vol…’, una reflexió sobre el viatge que es comparteix i els buits que es generen entre dues persones que es proposen un trajecte comú.  La peça es desenvolupa amb un llenguatge propi i una original posada en escena i s’emmarca dins del circ i de la dansa.  Es tracta d’una obra de la companyia Zangania.

I el dia 4 el Professor Karoli, amb el seu espectacle ‘L’home roda’, un personatge incombustible que es desplaça dins d’una roda amb motor, “mico roda”, combinant enginy i artilugis: monocicles amb cames, bicis nanes de 10, 20 i 30 cm, demostrant la seua passió per les rodes i deixant-se la pell en l’asfalt.  Un espectacle visual apte per a tots els públics.