1] TERRENYS PEL TRIAL AMB BICI  Enric Porcar ha anunciat que la Escola Municipal de Trial amb bici ja disposa d’unes instal·lacions pròpies i idònies per a la pràctica d’aquesta modalitat esportiva.  “El trial amb bici ha sigut una modalitat que a Castelló ha tingut sempre un arrelament important i ha sigut un esport del qual han eixit esportistes de molt nivell”.

“Des que arribem a l’Ajuntament, la Escola ens va traslladar el seu interès pel fet que poguera haver-hi a Castelló una zona dedicada a la pràctica del trial amb bici, cosa que fins al moment no hi havia hagut mai.  Els membres de la Escola entrenaven allà on podien, de fet en els últims temps ho feien en el Parc de la Panderola del Grau en unes condicions que no eren les més idònies.

“Atenent a les seues peticions i veient les possibilitats que teníem en les nostres instal·lacions, vam localitzar en els camps del Chencho una zona triangular suficientment àmpla on podíem situar els diferents obstacles que s’utilitzen per a la pràctica d’aquest esport.  Ens vam posar a la feina i vam netejar i aplanar el terreny.  Després ens vam posar en contacte amb diverses entitats i organismes perquè ens cediren materials que pogueren usar-se com a obstacles en la pràctica de les habilitats pròpies del trial”.

2] 15 CURSOS EL PRIMER TRIMESTRE A LES AULES D’INFORMÀTICA

Creació de blogs, xarxes socials o internet per a majors són algunes de les propostes del Centre Urban i del Casal Jove del Grau.  La programació presenta una oferta per a tots els usuaris, tant els que tenen un nivell més bàsic com aquells amb més domini i s’inclouen cursos d’iniciació a la programació amb Javascript o PHP”.

També s’inclou un curs d’internet per a majors amb programes dissenyats expressament per a persones majors.  El llistat de cursos per a aquest primer trimestre inclou informàtica i Windows bàsic; ludoteca virtual; internet útil; creació de blogs; internet per a majors; creació de presentacions multimèdia; iniciació a la programació en Java; OpenOffice Writer; informàtica nivell mitjà; xarxes socials; iniciació a la programació amb Javascript; Google Drive; iniciació a la programació amb PHP; OpenOffice Calc i Maquinari i manteniment.

A més, les aules d’informàtica del Centre Urban i del Casal Jove disposen d’horari de tutoria i assessoria de cerca de treball online.  Per a facilitar una correcta utilització del servei es recomana concertar cita prèvia amb una setmana d’antelació cridant al 964 28 21 22 o acudint en l’horari d’accés lliure.