‘Sentim els parcs’ fusiona cultura, sostenibilitat i esports i omple d’activitats les places Juan Bautista Porcar, Blasco Ibáñez, Illes Columbretes i el parc Mèrida.

Les regidories de Cultura, Sostenibilitat Ambiental i Esports col·laboren en una programació que cada diumenge oferta activitats en un punt diferent de la ciutat.  Verònica Ruiz, Sara Usó i Enric Porcar han subratllat l’aposta per dinamitzar tots els districtes de la ciutat i que es posen en valor els espais públics i, especialment, places i parcs.

El diumenge 17 l’activitat serà al Bulevard Blasco Ibáñez, centrada en la bicicleta amb la participació del Club Ciclista Costa Azahar, d’11:00 a 14:00, on els més xicotets podran posar en pràctica les seues habilitats.  L’actuació musical, a les 12:30, serà a càrrec de Los Amantes, el grup liderat per Patrizia Escoín.

La plaça Illes Columbretes serà l’escenari de la dinamització el diumenge 24, amb activitats de bàsquet a càrrec del Club Amics del Bàsquet i el concert de la banda tribute a Red Hot Chili Peppers, Castellonication, nascuda a principis de 2014.

L’última de les jornades, el diumenge 31, incorporarà tallers i jocs mediambientals de temàtica relacionada amb l’aigua.  Serà en el parc Mèrida de 10:00 a 14:00 on també es realitzarà una carrera d’orientació amb ADCON Club d’Orientació de Castelló i a les 12:30 actuarà The Bitters, una banda tribute als Beatles.