Tres-cents trenta-un mil euros invertirà la Diputació en la col·locació de gespa artificial al camp de futbol de Moncofa, unes obres en què el Partit Popular es va comprometre fa anys però que semblava que mai anava a concretar «i que gràcies a les nostres gestions es veuran ara realitzades», ha anunciat el portaveu de la coalició, Xavier Trenco.  El finançament de les obres es durà a terme mitjançant un conveni.

Aquesta quantitat, concretament 331.138, 17 euros, s’ha aprovat en la comissió d’Hisenda, en la qual s’ha abordat una modificació pressupostària, mitjançant crèdits extraordinaris i suplements de crèdits, finançat amb baixes de crèdits.

Trenco ha recordat que la Diputació «és conscient de les necessitats pel que fa a instal·lacions esportives que té Moncofa, però ha donat llargues a aquest projecte durant massa temps».

Per la seva banda, el portaveu de Compromís per Moncofa, Joan Batiste Vilar, ha insistit que el camp de futbol està en un estat «lamentable, gairebé impracticable, tant el camp de futbol convencional com les seves instal·lacions adjacents», i que per això el projecte era urgent.

Cal recordar que l’Ajuntament de Moncofa va realitzar el projecte del camp de futbol durant la legislatura anterior i posteriorment han estat moltes les reivindicacions que s’han fet des de l’ajuntament de Moncofa a la Diputació.

«Hem reclamat el finançament conjunt del projecte perquè en municipis veïns sí que s’ha fet sense cap problema.  Però a nosaltres ens ha costat molt d’esforç d’aconseguir. Afortunadament, el treball conjunt entre Compromís a la Diputació i en Moncofa, ha donat els seus fruits», ha assenyalat el regidor de Compromís.

Vilar ha subratllat que en el pressupost de Moncofa es va incloure una partida de 200.000 euros en el capítol de despeses, que respon al percentatge que l’ajuntament ha de disposar per al finançament del camp de futbol.