La ciutat acull aquest 21 de maig el 15K i 5K Nocturn Castelló, una carrera que “és molt més que açò, perquè va a ser un gran esdeveniment i tota una festa”, segons indicava Enric Porcar en la presentació.

Enric ha informat que ja hi ha “més de 1.100 inscrits per a participar entre les dues distàncies disponibles”, i ha remarcat les activitats paral·leles “amb la carrera de cambrers, les carreres infantils o de sacs i amb la música i ambientació que aportarà aquest esdeveniment al centre de la ciutat”.

El regidor ha subratllat el vessant solidari d’aquest esdeveniment: “un euro de cada inscripció serà destinat a ACCEM, una ONG dedicada a millorar les condicions de vida de refugiats, migrants i persones en situació o risc d’exclusió social”.

Cal destacar la implicació dels hostalers i comerços de la ciutat que han recolzat les activitats paral·leles i crearan un gran ambient en el centre.  Els comerciants podran obrir les seues portes fins a les 23.00 hores perquè tots els participants i acompanyants puguen completar el dia. Abans de començar la carrera hi haurà animació i carreres especials en la zona de Santa Clara.

La carrera té dues distàncies, la de 5K per a iniciats i la de 15K, que ja suposa una horeta de carrera.  Ambdues distàncies parteixen de la Plaça Major amb un circuit totalment urbà i bastant cèntric.  La Plaça Major serà el centre neuràlgic de la mateixa: eixida, meta, avituallamiento i post meta.