La conferència se celebrarà al Museu de Belles Arts de Castelló a les 19h.30 i Compromís per Castelló fa una crida d’assistència a la ciutadania perquè s’informe de la negativitat d’aquest tractat.  Aquest dimecres serà la tercera de les xerrades de la campanya informativa al voltat de la negativa al TTIP, Transatlantic Trade and Investment Partnership Ignasi Garcia fa anima a l’assitència ja que “aquesta serà la última de les xerrades per la campanya No al TTIP, un acte molt important doncs davant temes tan complexos cal una bona explicació.  Remarquem la importància de l’esdeveniment, ja que és important conèixer els perills de l’Associació Transatlàntica de Comerç i Inversió entre EEUU i la Unió Europea”.

El ponent serà Juan Hernanández Zubizarreta, doctor en Dret per la Universitat del País Basc i professor en eixa universitat.  Ignasi explica que s’abordarà “l’amenaça a la capacitat normativa de les institucions municipals, autonòmiques i estatals, articulada a través d’un òrgan transnacional denominat Consell de Cooperació Reguladora, que donarà audiència a les multinacionals, i haurà de cercar la convergència de les normatives entre els estats membres per a evitar els conflictes entre inversors estrangers i estats”.